Pasta Fagioli-suppe II
Lær hvordan du lager en deilig pasta fagioli suppe med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller en mettende hovedrett for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 boks (29 gram) hakkede tomater
- 2. 2. 2 bokser (14 gram) store Northern-bønner, udrente
- 3. 3. 1 boks (14 gram) hakket spinat, drenert
- 4. 4. 2 bokser (14,5 gram) kyllingbuljong
- 5. 5. 1 boks (8 gram) tomatsaus
- 6. 6. 3 kopper vann
- 7. 7. 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 8. 8. 8 skiver sprø, stekt bacon, smuldret
- 9. 9. 1 spiseskje tørket persille
- 10. 10. 1 teskje hvitløkspulver
- 11. 11. 1 1/2 teskje salt
- 12. 12. 1/2 teskje malt svart pepper
- 13. 13. 1/2 teskje tørket basilikum
- 14. 14. 1/2 pund skjellpasta
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte, kombiner hakkede tomater, bønner, spinat, kyllingbuljong, tomatsaus, vann, hvitløk, bacon, persille, hvitløkspulver, salt, pepper og basilikum. Kok opp, og la småkoke under lokk i 40 minutter.
- 2Tilsett pasta og kok uten lokk til pastaen er mør, omtrent 10 minutter.
- 3Hell suppen over i individuelle serveringsskåler, strø ost på toppen, og server.