Hello Fresh Mobile Banner
Pasta Fagioli-suppe II

Pasta Fagioli-suppe II

Lær hvordan du lager en deilig pasta fagioli suppe med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller en mettende hovedrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 boks (29 gram) hakkede tomater
  • 2. 2. 2 bokser (14 gram) store Northern-bønner, udrente
  • 3. 3. 1 boks (14 gram) hakket spinat, drenert
  • 4. 4. 2 bokser (14,5 gram) kyllingbuljong
  • 5. 5. 1 boks (8 gram) tomatsaus
  • 6. 6. 3 kopper vann
  • 7. 7. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 8. 8. 8 skiver sprø, stekt bacon, smuldret
  • 9. 9. 1 spiseskje tørket persille
  • 10. 10. 1 teskje hvitløkspulver
  • 11. 11. 1 1/2 teskje salt
  • 12. 12. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 13. 13. 1/2 teskje tørket basilikum
  • 14. 14. 1/2 pund skjellpasta

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, kombiner hakkede tomater, bønner, spinat, kyllingbuljong, tomatsaus, vann, hvitløk, bacon, persille, hvitløkspulver, salt, pepper og basilikum. Kok opp, og la småkoke under lokk i 40 minutter.
  2. 2Tilsett pasta og kok uten lokk til pastaen er mør, omtrent 10 minutter.
  3. 3Hell suppen over i individuelle serveringsskåler, strø ost på toppen, og server.