Småkaker

Småkaker

lær hvordan du lager deilige biscuits med denne enkle oppskriften. perfekt som snacks eller til frokost, rask å lage og utrolig godt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1 spiseskje bakepulver
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 3/4 av en blokk (6 spiseskjeer) kald usaltet smør
  • 5. 3/4 kopp kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk. Behold alle linjeskift og punktsetting.
  2. 21. Forvarm ovnen til 220°C (425°F) og smør en bakeplate lett. I en stor bolle sikt mel, bakepulver og salt sammen. Skjær 5 spiseskjeer smør i biter og bland det inn i melet med fingertuppene eller en paiblander til blandingen ligner grovt mel. Tilsett fløten og rør med en gaffel til det akkurat er blandet. Overfør blandingen til en lett melet overflate og kna forsiktig ca. 3 ganger til den akkurat former en deig. Trykk deigen ut til en runding på ca. 16,5 cm (6 1/2 tommer) i diameter, ca. 1/2 tomme (1,3 cm) tykk. Bruk en rund utstikker på 6,5 cm (2 1/2 tommer) til å stikke ut kjeks, og legg dem med ca. 2,5 cm (1 tomme) mellomrom på bakeplaten. Samle opp og trykk ut deigen igjen for å lage flere kjeks. Smelt resten av smøret og pensle lett over kjeksene. Stek midt i ovnen til de er lyse gyldne og gjennomstekte, ca. 20 minutter.