Crème Fraîche

Crème Fraîche

lær hvordan du bruker crème fraîche i ulike oppskrifter for en kremet smak. perfekte tips og triks for matlaging og baking.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper kremfløte
  • 2. 1 spiseskje kulturmelk

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle, visp sammen fløte og kulturmelk og dekk med osteklede. La kulturen stå i romtemperatur i 48 timer. Kast ostekledet og fjern skorpen som har dannet seg på toppen av fløten, og kast den også. Crème fraîcheen vil holde seg i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.
  2. 22. I en liten bolle, visp sammen fløte og kulturmelk og dekk med osteklede. La kulturen stå i romtemperatur i 48 timer. Kast ostekledet og fjern skorpen som har dannet seg på toppen av fløten, og kast den også.
  3. 33. Crème fraîcheen vil holde seg i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil 2 uker.