Sprøe chili-løkkringer

Sprøe chili-løkkringer

oppskrift på sprøe chili løkringer med en krydret vri. perfekt som forrett eller snacks, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 kopper hvetemel
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 4 1/2 teskjeer salt
  • 1 12-unse flaske mørk øl (helst meksikansk)
  • 12 mais tortillas à 15 cm, grovt revet
  • 2 store løk, skrelte
  • Vegetabilsk olje (til frityrsteking)

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk
  2. 2Behold alle linjeskift og punktsetting.
  3. 3Bland mel, chilipulver og salt i en middels bolle. Hell øl i en liten bolle. Finhakk tortillas i en foodprocessor; overfør til en dyp bolle. Dekk en stor bakeplate med aluminiumsfolie. Skjær løk på tvers i skiver som er 1/2 til 3/4 tommer tykke. Skill skivene fra hverandre til ringer. Dypp en løkring i melblandingen, deretter i øl, deretter i mel igjen og i øl igjen, før den legges i bollen med de knuste tortillas og vendes for å dekke. Bruk en trespyd til å overføre den dekkede ringen til et ark med aluminiumsfolie. Gjenta med resten av løkringene. Hell olje i en tung stor stekepanne til en dybde på 1 tomme. La toppen av frityrtermometeret hvile mot kanten av pannen, slik at bulbenden er nedsenket i oljen. Varm opp oljen til 370°F til 380°F. Stek løkringene, 4 om gangen, til de er gyldne og sprø, ca. 3 minutter per batch, og oppretthold temperaturen. Bruk en hullsleiv til å overføre løkringene til papirhåndklær for å renne av.
  4. 4Bland mel, chilipulver og salt i en middels bolle. Hell øl i en liten bolle. Finhakk tortillas i en foodprocessor; overfør til en dyp bolle.
  5. 5Dekk en stor bakeplate med aluminiumsfolie. Skjær løk på tvers i skiver som er 1/2 til 3/4 tommer tykke. Skill skivene fra hverandre til ringer. Dypp en løkring i melblandingen, deretter i øl, igjen i mel og øl, før den legges i bollen med de knuste tortillas og vendes for å dekke. Bruk en trespyd til å overføre den dekkede ringen til et ark med aluminiumsfolie. Gjenta med resten av løkringene.
  6. 6Hell olje i en tung stor stekepanne til en dybde på 1 tomme. La toppen av frityrtermometeret hvile mot kanten av pannen, slik at bulbenden er nedsenket i oljen. Varm opp oljen til 370°F til 380°F. Stek løkringene, 4 om gangen, til de er gyldne og sprø, ca. 3 minutter per batch, og oppretthold temperaturen. Bruk en hullsleiv til å overføre løkringene til papirhåndklær for å renne av.