Mango Sour

Mango Sour

Lær hvordan du lager en deilig mango sour, en frisk og syrlig drink perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 1 kopp mangonektar
  • 2. 3/4 kopp vodka
  • 3. 1/2 kopp fersk sitronsaft
  • 4. 3 spiseskjeer superfint granulert sukker
  • 5. Spesialutstyr: en cocktailshaker; 6 (12 oz) doble Old Fashioned-glass
  • 6. Pynt: ferske mangospears

Fremgangsmåte

  1. 11. Rør sammen nektar, vodka, sitronsaft og sukker i et målebeger på ett kvart. Ryst halvparten av blandingen i en cocktailshaker som er halvfull med isbiter til den er kald, ca. 30 sekunder. Sil over i glass som er halvfulle med isbiter. Rist og sil den resterende nektarblandingen på samme måte.
  2. 22. Rør sammen nektar, vodka, sitronsaft og sukker i et målebeger på ett kvart. Ryst halvparten av blandingen i en cocktailshaker som er halvfull med isbiter til den er kald, ca. 30 sekunder. Sil over i glass som er halvfulle med isbiter. Rist og sil den resterende nektarblandingen på samme måte.