
Mango Sour
Lær hvordan du lager en deilig mango sour, en frisk og syrlig drink perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1. 1 kopp mangonektar
- 2. 3/4 kopp vodka
- 3. 1/2 kopp fersk sitronsaft
- 4. 3 spiseskjeer superfint granulert sukker
- 5. Spesialutstyr: en cocktailshaker; 6 (12 oz) doble Old Fashioned-glass
- 6. Pynt: ferske mangospears
Fremgangsmåte
- 11. Rør sammen nektar, vodka, sitronsaft og sukker i et målebeger på ett kvart. Ryst halvparten av blandingen i en cocktailshaker som er halvfull med isbiter til den er kald, ca. 30 sekunder. Sil over i glass som er halvfulle med isbiter. Rist og sil den resterende nektarblandingen på samme måte.
- 22. Rør sammen nektar, vodka, sitronsaft og sukker i et målebeger på ett kvart. Ryst halvparten av blandingen i en cocktailshaker som er halvfull med isbiter til den er kald, ca. 30 sekunder. Sil over i glass som er halvfulle med isbiter. Rist og sil den resterende nektarblandingen på samme måte.