
Grønne bønner tempura
Lær hvordan du lager crispy green bean tempura hjemme. En rask og enkel oppskrift perfekt som forrett eller snacks. Perfekt for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/4 kopper hvetemel
- 2. 12 unser club soda
- 3. Kasjersalt
- 4. Vegetabilsk olje
- 5. 1/2 pund rensede grønne bønner
Fremgangsmåte
- 11. Visp 1 1/4 kopper hvetemel og 12 unser club soda; krydre med kosher salt. Hell vegetabilsk olje i en stor, tykk gryte til en dybde på 5 cm; varm opp over middels høy varme til en dypfriteringstermometer viser 190°C. Arbeid i porsjoner, dypp 225 gram rensede grønne bønner i røren; fritér til de er gylne, ca. 3 minutter per porsjon. Overfør til kjøkkenpapir og krydre med salt.
- 22. Visp 1 1/4 kopper hvetemel og 12 unser club soda; krydre med kosher salt. Hell vegetabilsk olje i en stor, tykk gryte til en dybde på 5 cm; varm opp over middels høy varme til en dypfriteringstermometer viser 190°C. Arbeid i porsjoner, dypp 225 gram rensede grønne bønner i røren; fritér til de er gylne, ca. 3 minutter per porsjon. Overfør til kjøkkenpapir og krydre med salt.