Grønne bønner tempura

Grønne bønner tempura

Lær hvordan du lager crispy green bean tempura hjemme. En rask og enkel oppskrift perfekt som forrett eller snacks. Perfekt for sommeren!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/4 kopper hvetemel
  • 2. 12 unser club soda
  • 3. Kasjersalt
  • 4. Vegetabilsk olje
  • 5. 1/2 pund rensede grønne bønner

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp 1 1/4 kopper hvetemel og 12 unser club soda; krydre med kosher salt. Hell vegetabilsk olje i en stor, tykk gryte til en dybde på 5 cm; varm opp over middels høy varme til en dypfriteringstermometer viser 190°C. Arbeid i porsjoner, dypp 225 gram rensede grønne bønner i røren; fritér til de er gylne, ca. 3 minutter per porsjon. Overfør til kjøkkenpapir og krydre med salt.
  2. 22. Visp 1 1/4 kopper hvetemel og 12 unser club soda; krydre med kosher salt. Hell vegetabilsk olje i en stor, tykk gryte til en dybde på 5 cm; varm opp over middels høy varme til en dypfriteringstermometer viser 190°C. Arbeid i porsjoner, dypp 225 gram rensede grønne bønner i røren; fritér til de er gylne, ca. 3 minutter per porsjon. Overfør til kjøkkenpapir og krydre med salt.