
Rød Chili Hot Sauce
Lær hvordan du lager en spicy og smakfull red chile hot sauce hjemme. Perfekt til å krydre dine retter. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 20 røde Fresno-chili, frø fjernet
- 2. 8 røde habanero-chili, frø fjernet
- 3. 1 liten hvitløksfedd, finrevet
- 4. 2 spiseskjeer kosher-salt, pluss mer til smak
- 5. 1 kopp hvit destillert eddik
Fremgangsmåte
- 11. Puls Fresno- og habanero-chili, hvitløk og 2 ss salt i en foodprocessor til de er veldig finhakket. Overfør til en liten bolle; dekk til og la stå minst 2 timer og opptil 12 timer (dette vil både utvikle chilismaken og myke opp kjøttet, noe som gir en jevn, smakfull saus når den pureres). Puré chili blanture og eddik i en blender til jevn konsistens. Krydre med salt.
- 22. Puls Fresno- og habanero-chili, hvitløk og 2 ss salt i en foodprocessor til de er veldig finhakket. Overfør til en liten bolle; dekk til og la stå minst 2 timer og opptil 12 timer (dette vil både utvikle chilismaken og myke opp kjøttet, noe som gir en jevn, smakfull saus når den pureres).
- 33. Puré chili blanture og eddik i en blender til jevn konsistens. Krydre med salt.
- 44. Forberedelse: Sausen kan lages 2 måneder i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.
- 55. Sausen kan lages 2 måneder i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.