Rød Chili Hot Sauce

Rød Chili Hot Sauce

Lær hvordan du lager en spicy og smakfull red chile hot sauce hjemme. Perfekt til å krydre dine retter. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 20 røde Fresno-chili, frø fjernet
  • 2. 8 røde habanero-chili, frø fjernet
  • 3. 1 liten hvitløksfedd, finrevet
  • 4. 2 spiseskjeer kosher-salt, pluss mer til smak
  • 5. 1 kopp hvit destillert eddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Puls Fresno- og habanero-chili, hvitløk og 2 ss salt i en foodprocessor til de er veldig finhakket. Overfør til en liten bolle; dekk til og la stå minst 2 timer og opptil 12 timer (dette vil både utvikle chilismaken og myke opp kjøttet, noe som gir en jevn, smakfull saus når den pureres). Puré chili blanture og eddik i en blender til jevn konsistens. Krydre med salt.
  2. 22. Puls Fresno- og habanero-chili, hvitløk og 2 ss salt i en foodprocessor til de er veldig finhakket. Overfør til en liten bolle; dekk til og la stå minst 2 timer og opptil 12 timer (dette vil både utvikle chilismaken og myke opp kjøttet, noe som gir en jevn, smakfull saus når den pureres).
  3. 33. Puré chili blanture og eddik i en blender til jevn konsistens. Krydre med salt.
  4. 44. Forberedelse: Sausen kan lages 2 måneder i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.
  5. 55. Sausen kan lages 2 måneder i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskap.