
Kald, ovnsbakt rød pepper-suppe
oppdag en enkel oppskrift på kald, ovnsbakt rød pepper suppe som er perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 7 røde paprikaer (2 3/4 pund)
- 1 middels stor løk
- 1 liten koket potato
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 teskje malt spisskummen
- 3 1/2 kopper vann
- 2 kopper kyllingbuljong
- 1 middels stor tomat
- Tilbehør: limebåter
Fremgangsmåte
- 1Rist raskt og skrell paprika. Hakk løk. Skrell potet og kutt den i 1/4-tommers terninger. I en tung kjele på 5 liter, varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og sautér løk, potet og spisskummen under omrøring i 5 minutter. Tilsett ristet paprika, vann og buljong, og la det småkoke under lokk i 20 minutter, eller til grønnsakene er veldig møre. Mens suppen koker, skrell og fjern frøene fra tomaten. Kjør suppen i porsjoner med tomaten i en blender (vær forsiktig når du blander varme væsker), og overfør til en bolle. Smak til med salt og pepper. La suppen avkjøle. Sett den i kjøleskapet, dekket, i minst 4 timer og opptil 2 dager. Juster krydderet etter behov.
- 2Rist raskt og skrell paprika. Hakk løk. Skrell potet og kutt den i 1/4-tommers terninger. I en tung kjele på 5 liter, varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og sautér løk, potet og spisskummen under omrøring i 5 minutter. Tilsett ristet paprika, vann og buljong, og la det småkoke under lokk i 20 minutter, eller til grønnsakene er veldig møre.
- 3Mens suppen koker, skrell og fjern frøene fra tomaten.
- 4Kjør suppen i porsjoner med tomaten i en blender (vær forsiktig når du blander varme væsker), og overfør til en bolle. Smak til med salt og pepper. La suppen avkjøle. Sett den i kjøleskapet, dekket, i minst 4 timer og opptil 2 dager. Juster krydderet etter behov.
- 5Server suppen med limebåter.
- 6Server suppen med limebåter.