Honningvalnøtter

Honningvalnøtter

oppskrift på honey walnuts – deilige karamelliserte valnøtter med honning, perfekte som snacks, dessert eller pynt. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 3 kopper rå valnøtter, bløtlagt i 6 til 8 timer i filtrert vann, drenert og tørket forsiktig
  • 6 spiseskjeer honninggranulat
  • 1/4 teskje keltisk havsalt
  • 1/4 teskje nykvernet kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Bland valnøttene, honninggranulaten, saltet og kanelen i en bolle, og vend dem godt slik at nøttene blir jevnt dekket av de andre ingrediensene. Fordel nøttene på et non-stick tørkebrett plassert på en dehydratorhylle, og dehydrér ved 40°C i 12 timer. Overfør nøttene til hyllen, spre dem jevnt, og fortsett å dehydrere i ytterligere 24 timer, eller til de er sprø. Bruk umiddelbart, eller oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil én uke.