Ristede grønne bønner med fersk hvitløk

Ristede grønne bønner med fersk hvitløk

oppskrift på deilige bakte grønne bønner med fersk hvitløk. enkel, sunn og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund grønne bønner, trimmed
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230°C. Vend grønne bønner med olivenolje på et stort stekebrett med kant. Stek til de er brune og nesten møre, og rør av og til, i omtrent 10 minutter. Strø bønner med hvitløk, salt og pepper; vend godt sammen. Fortsett å steke til bønnene er møre, i omtrent 2 minutter til. Overfør til en bolle.
  2. 2Forvarm ovnen til 230°C. Vend grønne bønner med olivenolje på et stort stekebrett med kant. Stek til de er brune og nesten møre, og rør av og til, i omtrent 10 minutter. Strø bønner med hvitløk, salt og pepper; vend godt sammen. Fortsett å steke til bønnene er møre, i omtrent 2 minutter til. Overfør til en bolle.