Rutabaga- og gulrotpuré

Rutabaga- og gulrotpuré

oppskrift på rødbets- og gulrotpuré som er enkel å lage, sunn og perfekt som tilbehør til ulike retter. oppdag denne smakfulle puréen i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 rutabagas (ca. 1,1 kg totalt), skrelt og skåret i 2,5 cm store biter
  • 2. 5 gulrøtter, skåret i 2,5 cm biter
  • 3. 3 ss usaltet smør
  • 4. 3 ss lettbrunt sukker
  • 5. 1 ts kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok rutabagas og gulrøtter i kokende saltet vann til det dekker med 2,5 cm i en stor kjele, til de er møre, omtrent 30 minutter. Overfør grønnsakene med en hullsleiv til en food processor og puré med smør, brunt sukker og salt til det er veldig glatt. Hvis nødvendig, overfør puréen tilbake til kjelen og varm opp igjen.
  2. 22. Kok rutabagas og gulrøtter i kokende saltet vann til det dekker med 2,5 cm i en stor kjele, til de er møre, omtrent 30 minutter. Overfør grønnsakene med en hullsleiv til en food processor og puré med smør, brunt sukker og salt til det er veldig glatt. Hvis nødvendig, overfør puréen tilbake til kjelen og varm opp igjen.