Teriyaki laks
oppskrift på teriyaki salmon, en enkel og smakfull rett perfekt for en rask middag. lær hvordan du lager den hjemme med våre enkle steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Kosher salt
- 2. 1 pund laksefilet, delt i 8 biter
- 3. 1/4 kopp Canal House Teriyakisaus
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp 1 1/2" vann i en middels stor stekepanne. Krydre rikelig med salt; skru ned varmen til middels-lav. Legg i laksen med skinnet ned, dekk til, og la det småkoke forsiktig til det er ugjennomsiktig gjennom hele, 5–10 minutter. Overfør til en middels stor bolle når ferdig; fjern skinnet og hell teriyakisaus over. FORHÅNDSBESTILLING: Laksen kan lages opptil 3 dager i forveien; dekk til og oppbevar i kjøleskap.