Hello Fresh Mobile Banner
Teriyaki laks

Teriyaki laks

oppskrift på teriyaki salmon, en enkel og smakfull rett perfekt for en rask middag. lær hvordan du lager den hjemme med våre enkle steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Kosher salt
  • 2. 1 pund laksefilet, delt i 8 biter
  • 3. 1/4 kopp Canal House Teriyakisaus

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp 1 1/2" vann i en middels stor stekepanne. Krydre rikelig med salt; skru ned varmen til middels-lav. Legg i laksen med skinnet ned, dekk til, og la det småkoke forsiktig til det er ugjennomsiktig gjennom hele, 5–10 minutter. Overfør til en middels stor bolle når ferdig; fjern skinnet og hell teriyakisaus over. FORHÅNDSBESTILLING: Laksen kan lages opptil 3 dager i forveien; dekk til og oppbevar i kjøleskap.