Hvitløksmarinerte reker som forrett
Lær hvordan du lager en smakfull og enkel garlicky appetizer shrimp scampi. Perfekt som forrett til enhver anledning, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 spiseskjeer usaltet smør, myknet
- 2. 1/4 kopp olivenolje
- 3. 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 4. 1 spiseskje finhakket sjalottløk
- 5. 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
- 6. salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 7. 1/2 teskje paprika
- 8. 900 gram store reker - skrellet og renset
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen på høy varme.
- 22. I en stor bolle, bland sammen myknet smør, olivenolje, hvitløk, sjalottløk, gressløk, salt, pepper og paprika; tilsett reke og vend godt slik at de dekkes.
- 33. Lett olj grillristen. Kok rekene så nær flammen som mulig i 2 til 3 minutter på hver side, eller til de er ugjennomsiktige.