Hvitløksmarinerte reker som forrett

Hvitløksmarinerte reker som forrett

Lær hvordan du lager en smakfull og enkel garlicky appetizer shrimp scampi. Perfekt som forrett til enhver anledning, rask og enkel å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 spiseskjeer usaltet smør, myknet
  • 2. 1/4 kopp olivenolje
  • 3. 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 4. 1 spiseskje finhakket sjalottløk
  • 5. 2 spiseskjeer finhakket frisk gressløk
  • 6. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 7. 1/2 teskje paprika
  • 8. 900 gram store reker - skrellet og renset

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen på høy varme.
  2. 22. I en stor bolle, bland sammen myknet smør, olivenolje, hvitløk, sjalottløk, gressløk, salt, pepper og paprika; tilsett reke og vend godt slik at de dekkes.
  3. 33. Lett olj grillristen. Kok rekene så nær flammen som mulig i 2 til 3 minutter på hver side, eller til de er ugjennomsiktige.