Spaghetti italiensk
lær hvordan du lager deilig spaghetti italian med denne enkle oppskriften. perfekt for en smakfull middagsopplevelse hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 pund italiensk pølse
- 2. 4 bokser á 6,5 unser tomatsaus
- 3. 1 boks á 14,5 unser hakkede tomater
- 4. 2 laurbærblad
- 5. 1 teskje italiensk krydderblanding
- 6. 1/2 teskje hvitløkspulver
- 7. 1 teskje tørket basilikum
- 8. 1 teskje tørket oregano
- 9. salt og pepper etter smak
- 10. 1 pakke spaghetti á 8 unser
Fremgangsmåte
- 11. Brun pølsen i en stor stekepanne på middels varme; sil av fett og sett til side.
- 22. I en stor kjele på middels varme, bland tomatsaus, hakkede tomater, laurbærblad, italiensk krydder, hvitløkspulver, basilikum, oregano, salt, pepper og italiensk pølse; rør godt.
- 33. La det småkoke på middels-lav varme i minst én time; det er best om det får koke hele dagen.
- 44. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
- 55. Bland sausen med den varme pastaen; server.