Salsa

Salsa

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa med friske ingredienser. Perfekt som tilbehør til grillmat og meksikanske retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 store tomater, hakket
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 1/2 kopp fersk koriander, hakket
  • 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 1 spiseskje limesaft
  • 6. 1 tomatillo, terningkastet (valgfritt)
  • 7. salt etter smak
  • 8. 1 jalapeño, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor blandebolle, bland tomater, løk, koriander, hvitløk, limesaft, tomatillo og salt etter smak. Bland godt. Tilsett halvparten av jalapeñoen, og smak. Hvis du ønsker at salsaen skal ha mer kick, tilsett den resterende halvparten av jalapeñoen. Hvis du er fornøyd med salsaens styrke, trenger du ikke å tilsette den resterende jalapeñoen. Dekk salsaen til, og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres.