Brownies

Brownies

Lær hvordan du lager perfekte brownies med denne enkle oppskriften. Nyt en søt og sjokoladeaktig dessert som alle liker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • Non-stick koke spray
  • 1 ½ kopper hermetiske svarte bønner, skylt og avrent
  • ½ kopp usøtet kakaopulver
  • 1 spiseskje espressopulver
  • ¾ kopp eggerstatning
  • 2 spiseskjeer kalorifritt, sukkerfritt sjokoladesirup, for eksempel Walden Farms
  • 2 spiseskjeer lett rømme, for eksempel Breakstone's
  • 1 spiseskje usaltet smør, smeltet
  • 24 pakker (84 g) Truvia eller 8 spiseskjeer granulert Splenda
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 20x20 cm glassform med matlagingsspray.
  2. 2Bland bønnene, kakaopulver, espressopulver og egg i en food processor. Kjør til blandingen er jevn, ca. 2 minutter, og skrap ned i bollen underveis.
  3. 3Tilsett sjokoladesirup, rømme, smør, Truvia og vanilje. Kjør til alle ingrediensene er godt blandet, ca. 1 minutt.
  4. 4Hell røren i den forberedte formen, og jevn ut toppen med en slikkepott.
  5. 5Stek i 28 til 30 minutter, og snu formen halvveis i steketiden. En kakepinne satt inn i midten skal komme ut med myk røre på seg.
  6. 6La browniesene avkjøle helt i formen på en avkjølingsrist. Deretter skjærer du dem i 12 firkanter og serverer.
  7. 7Oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.
  8. 8Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 20x20 cm glassform med matlagingsspray.
  9. 9Bland bønnene, kakaopulver, espressopulver og egg i en food processor. Kjør til blandingen er jevn, ca. 2 minutter, og skrap ned i bollen underveis.
  10. 10Tilsett sjokoladesirup, rømme, smør, Truvia og vanilje. Kjør til alle ingrediensene er godt blandet, ca. 1 minutt.
  11. 11Hell røren i den forberedte formen, og jevn ut toppen med en slikkepott.
  12. 12Stek i 28 til 30 minutter, og snu formen halvveis i steketiden. En kakepinne satt inn i midten skal komme ut med myk røre på seg.
  13. 13La browniesene avkjøle helt i formen på en avkjølingsrist. Deretter skjærer du dem i 12 firkanter og serverer. Oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.