Brownies
Lær hvordan du lager perfekte brownies med denne enkle oppskriften. Nyt en søt og sjokoladeaktig dessert som alle liker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- Non-stick koke spray
- 1 ½ kopper hermetiske svarte bønner, skylt og avrent
- ½ kopp usøtet kakaopulver
- 1 spiseskje espressopulver
- ¾ kopp eggerstatning
- 2 spiseskjeer kalorifritt, sukkerfritt sjokoladesirup, for eksempel Walden Farms
- 2 spiseskjeer lett rømme, for eksempel Breakstone's
- 1 spiseskje usaltet smør, smeltet
- 24 pakker (84 g) Truvia eller 8 spiseskjeer granulert Splenda
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 20x20 cm glassform med matlagingsspray.
- 2Bland bønnene, kakaopulver, espressopulver og egg i en food processor. Kjør til blandingen er jevn, ca. 2 minutter, og skrap ned i bollen underveis.
- 3Tilsett sjokoladesirup, rømme, smør, Truvia og vanilje. Kjør til alle ingrediensene er godt blandet, ca. 1 minutt.
- 4Hell røren i den forberedte formen, og jevn ut toppen med en slikkepott.
- 5Stek i 28 til 30 minutter, og snu formen halvveis i steketiden. En kakepinne satt inn i midten skal komme ut med myk røre på seg.
- 6La browniesene avkjøle helt i formen på en avkjølingsrist. Deretter skjærer du dem i 12 firkanter og serverer.
- 7Oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.
- 8Forvarm ovnen til 175°C. Spray en 20x20 cm glassform med matlagingsspray.
- 9Bland bønnene, kakaopulver, espressopulver og egg i en food processor. Kjør til blandingen er jevn, ca. 2 minutter, og skrap ned i bollen underveis.
- 10Tilsett sjokoladesirup, rømme, smør, Truvia og vanilje. Kjør til alle ingrediensene er godt blandet, ca. 1 minutt.
- 11Hell røren i den forberedte formen, og jevn ut toppen med en slikkepott.
- 12Stek i 28 til 30 minutter, og snu formen halvveis i steketiden. En kakepinne satt inn i midten skal komme ut med myk røre på seg.
- 13La browniesene avkjøle helt i formen på en avkjølingsrist. Deretter skjærer du dem i 12 firkanter og serverer. Oppbevar eventuelle rester i kjøleskapet.