Hello Fresh Mobile Banner
Pasta med bønner og storfekjøtt

Pasta med bønner og storfekjøtt

Lær hvordan du lager en deilig pasta med bønner og biff. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag. Perfekt for travle hverdager!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 2 kopper hakket løk
  • 3. 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 4. 1 pund kjøttdeig av storfe eller magert storfekjøtt
  • 5. 3/4 teskje tørket knust rød pepper
  • 6. 6 1/2 til 7 1/2 kopper hermetisk storfebuljong
  • 7. 1 boks på 15 til 16 unser kidneybønner, drenert
  • 8. 1 boks på 8 unser tomatsaus
  • 9. 1 pund små skallet pasta eller makaroni

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olje i en stor, tykkbunnet gryte over middels høy varme. Tilsett løk og hvitløk; stek i 5 minutter. Legg i kjøtt og rød paprika. Stek til kjøttet ikke lenger er rosa, og del opp store biter, ca. 5 minutter. Tilsett 6 ½ kopper kraft, bønner og tomatsaus; kok opp. Rør inn pasta. Skru ned varmen til middels, og la det småkoke uten lokk til pastaen er akkurat mør, men fortsatt fast i konsistensen, og rør ofte. Tilsett mer kraft i ¼-kopper av gangen hvis blandingen blir for tykk, ca. 12 minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. 22. Varm opp olje i en stor, tykkbunnet gryte over middels høy varme. Tilsett løk og hvitløk; stek i 5 minutter. Legg i kjøtt og rød paprika. Stek til kjøttet ikke lenger er rosa, og del opp store biter, ca. 5 minutter. Tilsett 6 ½ kopper kraft, bønner og tomatsaus; kok opp. Rør inn pasta. Skru ned varmen til middels, og la det småkoke uten lokk til pastaen er akkurat mør, men fortsatt fast i konsistensen, og rør ofte. Tilsett mer kraft i ¼-kopper av gangen hvis blandingen blir for tykk, ca. 12 minutter. Smak til med salt og pepper.