Grillet biff fajitas
oppskrift på skewered beef fajitas som er enkel å lage, full av smak og perfekt for en smakfull middag. lær hvordan du lager dem steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2. 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 3. 1 ½ spiseskje tequila
- 4. 2 teskjeer finhakket jalapeñochili
- 5. 1 teskje revet limeskall
- 6. 8 til 10 unser skirtbiff, kuttet på tvers i 2,5 cm brede strimler
- 7. 6 store grønne løk, trimmet til 20 cm lengde
- 8. 8 firkantede grønne paprikaer, 2,5 cm store
- 9. 4 mel tortillas med diameter på 15–18 cm
Fremgangsmåte
- 11. Forbered grillen (middels høy varme). Visp sammen de første fem ingrediensene i en glassform på 20x20x5 cm for å blande. Tilsett storfekjøtt og grønn løk; rør om for å dekke. La det stå i 10 minutter. Tre storfekjøttet på to lange metallspyd. Tre grønn løk og paprika i terninger på to lange metallspyd. Strø over salt og pepper. Grill storfekjøttet og grønnsakene til storfekjøttet er kokt til ønsket stekegrad og grønnsakene er lett forkullede og nesten møre, og vend ofte, ca. 8 minutter. I mellomtiden, grill tortillalefser til de er varme og begynner å bli brune på steder, ca. 1 minutt per side. Bruk en gaffel til å skyve storfekjøttet og grønnsakene av spydet og over på arbeidsflaten; hakk grovt. Legg to tortillalefser på hver tallerken. Fordel fyllet på tortillalefsene; rull sammen og server.
- 22. Forbered grillen (middels høy varme). Visp sammen de første fem ingrediensene i en glassform på 20x20x5 cm for å blande. Tilsett storfekjøtt og grønn løk; rør om for å dekke. La det stå i 10 minutter. Tre storfekjøttet på to lange metallspyd. Tre grønn løk og paprika i terninger på to lange metallspyd. Strø over salt og pepper.
- 33. Grill storfekjøttet og grønnsakene til storfekjøttet er kokt til ønsket stekegrad og grønnsakene er lett forkullede og nesten møre, og vend ofte, ca. 8 minutter. I mellomtiden, grill tortillalefser til de er varme og begynner å bli brune på steder, ca. 1 minutt per side. Bruk en gaffel til å skyve storfekjøttet og grønnsakene av spydet og over på arbeidsflaten; hakk grovt. Legg to tortillalefser på hver tallerken. Fordel fyllet på tortillalefsene; rull sammen og server.