
Grønnsaksbuljong
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull grønnsaksbuljong hjemme. Perfekt som base for supper, sauser og gryteretter. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 røde tomater
- 1/2 liten kål (helst kinesisk kål)
- 1/2 løk
- 2 stilker kinesisk selleri eller 1 stilk selleri
- 1 middels stor gulrot
- 3 korianderrotter
- 1 1/2 liter vann (2 3/4 pint / 6 1/3 kopper)
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele, bland alle ingrediensene og kok opp. La det småkoke i 1 time. Sil av og kast grønnsakene.
- 2I en stor kjele, bland alle ingrediensene og kok opp. La det småkoke i 1 time. Sil av og kast grønnsakene.