Italiensk brød fylt med sopp
Lær hvordan du lager italiensk brød fylt med deilige sopp. En perfekt rett for enhver anledning, som kombinerer smak og enkelhet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 rund italiensk brød på 1 pund
- 2. 2 spiseskjeer smør
- 3. 2 spiseskjeer olivenolje
- 4. 2 små løk, hakket
- 5. 2 grønne løk, hakket
- 6. 680 gram sopp, skivet
- 7. 113 gram Gorgonzola-ost, smuldret
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175°C. Bruk en serrated kniv og skjær av toppen på brødet, og sett den til side. Skjær ut innmaten i brødet, og la det være igjen en skall på 2 cm. Plasser brødet og toppen på et bakepapirkledd stekebrett. Stek til det er lett ristet, ca. 10 minutter. Hold brødet varmt. I mellomtiden, smelt smør med olje i en tykk, middels stor stekepanne over middels varme. Tilsett begge løkene og sautér til de er gylne, ca. 10 minutter. Tilsett sopp og kok til de er møre, ca. 10 minutter. Reduser varmen til lav. Tilsett osten og rør til den er godt blandet, ca. 4 minutter (ikke la det koke). Hell blandingen i brødet. Sett på toppen igjen og server, og skjær bunnen og toppen i båter.